A spart un magazin din zona „Albina” pentru ca nu a mancat de trei zile


Intră acum și în grupul de

Pentru că nu a mâncat de 3 zile, un tânăr sucevean a vrut să fure bani dintr-un magazin. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 00.21, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată că o persoană de sex masculin face scandal şi aruncă cu pietre în geamurile unui magazin, din zona „Albina”. În incinta unui chioşc, poliţiştii au identificat un tânăr care a pătruns înăuntru prin spargerea unui geam. Aceştia l-au somat pe tânăr, după care a fost imobilizat, stabilindu-se că se numeşte P. Filuţă, de 24 de ani ,din municipiul Suceava.

La controlul corporal, asupra acestuia s-a găsit un inel metalic pe care se găseau mai multe chei pentru lacăte şi yale, iar în interiorul chioşcului acesta a abandonat o pereche de mănuşi de culoare deschisă.

Persoana depistată a fost condusă la sediul poliţiei, unde a declarat a pătruns în incinta chioşcului pentru a sustrage bani deoarece nu a mâncat de trei zile, şi întrucât a fost surprins de patrula de poliţie nu a reuşit să sustragă bunuri sau valori. Unitatea nu era asigurată cu sisteme de pază şi alarmare.


Intră acum și în grupul de