Weekend cu evenimente atat pentru cei mari cat si pentru cei mici, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Weekend-ul acesta, sucevenii, vor avea parte de o serie de evenimente destinate atât celor mari cât şi celor mici, care se vor desfăşura la Iulius Mall Suceava. Sâmbătă seara, sucevenii se pot distra la “Retro Friends Party” în Bowling Strikers Club. Incepând cu ora 22:00, la Strikers se ascultă şi se petrece cu cea mai bună muzică din anii ’80 şi ’90, alături de invitatul special Dj Mc Papa Jacky. Clienţii fideli vor fi premiaţi cu un CD cu muzică retro.

De asemenea, la Iulius Mall Suceava, copiii sunt răsfăţaţi în fiecare week-end cu evenimente special create pentru ei. Sâmbătă, cei mici şi părinţii acestora sunt invitaţi la un ceai şi o poveste cu fiinţe fermecate din alte timpuri, aduse la viaţă la Librăria Cărtureşti, care reînnoieşte invitaţia: “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. începând cu ora 17:00.

Duminică, păpuşile prind viaţă în zona Kidsland, la parterul centrului comercial. Marionetele Teatrului “Puppet” vor purta prichindeii, dar şi pe cei mari, în lumea fascinantă şi captivantă a poveştilor populare şi a basmelor. Microstagiunea păpuşarilor începe la ora 12:00.

După reprezentaţia teatrului de păpuşi, copii de la şcoli şi grădiniţe din judeţ prezintă un program special, aceştia fiind răsplătiţi cu diplome de excelenţă, prăjituri oferite de Cofetăria Oana şi meniuri gratuite oferite de restaurantele din Food Court Almondo.


Intră acum și în grupul de