Șase spații propuse de Primăria Suceava pentru înființarea de centre de vaccinare anti-Covid-19. Patru sunt săli de sport, iar alte două la Teatrul Matei Vișniec și sediul Primăriei din Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că municipalitatea suceveană a identificat șase spații care să fie folosite ca centre de vaccinare anti-Covid-19.

El a spus că la solicitatea DSP Suceava au fost stabilie locațiile.

Un astfel de centru este propus la sala de sport a Școlii „Ion Creangă” pentru cetățenii din cartierul Obcini, un altul la sala de sport a Școlii „Miron Costin” pentru cei din cartierul Burdujeni, iar pentru cetățenii din cartierul George Enescu la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, în timp ce pentru cei din cartierul Ițcani la sala de sport a Școlii nr. 7 din Ițcani.

Un centru de vaccinare este propus la Teatrul „Matei Vișniec” pentru locuitorii din zona centrală a municipiului Suceava, iar pentru cei din Burdujeni sat la sediul Primăriei din Burdujeni, în locația pentru stația de salvare.

📺 Conferință de presă la Primăria Suceava

📺 Conferință de presă la Primăria Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 8 decembrie 2020

„Noi am trimis aceste propuneri la DSP. În măsura în care va fi nevoie de date suplimentare le vom transmite. Ne dăm tot interesul ca atunci când vine acest vaccin anti-Covid să ne putem organiza de așa manieră încât să se poată desfășura activitatea în condiții de normalitate”, a spus Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu a declarat că de mai multe zile rata de infectare în municipiul Suceava este sub pragul de 3 la mia de locuitori și a mulțumit sucevenilor pentru că respectă măsurile sanitare, subliniind că acest efort este făcut și pentru personalul medical din SJU Suceava unde nu este niciun pat ATI liber pentru pacienții Covid-19.


Intră acum și în grupul de