A incercat sa salveze lucrurile din casa si s-a ales cu arsuri la maini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vatra Moldoviţei a fost transportat la spital de o ambulanţă, sâmbătă dimineaţă, având arsuri la mâini, după ce a încercat să scoată mai multe lucruri dintr-o casă în flăcări. Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 05:47, astfel că, Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Vatra Moldoviţei şi Moldoviţa au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi stingerea flăcărilor izbucnite în locuinţa lui Ion N., din localitatea Vatra Moldoviţei.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în două camere de la parterul locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi anexe.
Incendiul a fost stins la ora 07:40, dar a ars mobilierul, materiale textile şi bunuri electrocasnice, pe o suprafaţă de 50 mp. De asemenea, s-au degradat camerele alăturate şi pereţii exteriori, pagubele fiind estimate la 10.000 lei.

În timpul incendiului, M. A., în vârstă de 30 de ani, s-a ales cu arsuri de gradul I pe mâini. Acesta s-a rănit în timp ce salva bunurile materiale din interiorul locuinţei. I s-a acordat primul ajutor medical de către un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Din primele cercetări ale pompierilor a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sobă.
Pompierii au salvat locuinţa şi anexele învecinate, în valoare de aproximativ 53.000 lei.


Intră acum și în grupul de