S-a izbit intr-un copac in urma exploziei unui cauciuc


Intră acum și în grupul de

Din cauza exploziei unui cauciuc, dar şi a vitezei, zăpezii afânate şi a denivelărilor, un autoturism s-a izbit violent de un copac. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 15.30, pe DN 17A, în afara localităţii Sadova, S. IULIAN, de 30 ani, din comuna Frătăuţii Noi, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu mâzgă şi având denivelări, anvelopa de la roata stânga faţă a explodat.

Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare părăsind partea carosabilă, izbindu-se frontal într-un copac.
Atât conducătorul auto cât şi pasagera Ş. ANCUŢA, de 18 ani, au fost răniţi necesitând cca. 10 zile de îngrijiri medicale fiecare.

După accident cei doi s-au deplasat la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru a li se acorda îngrijiri medicale cu un autoturism oprit în trafic, fără să sesizeze poliţia despre producerea evenimentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero, i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.


Intră acum și în grupul de