Desi inca nu se schiaza, partia “Soimul” din Gura Humorului nu duce lipsa de vizitatori


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă pârtia de schi “Şoimul” situată în apropierea mănăstirii Voroneţ nu a fost deschisă oficial, aceasta nu duce lipsă de vizitatori.

Astfel, mai ales în weekend, humorenii, şi nu numai, aleg să se bucure de zăpadă, vizitând pârtia de schi. Din cauza faptului că încă nu se poate schia, vizitatorii se dau cu săniuţa sau fac o plimbare cu telescaunul care este pus deja în funcţiune.

Deasemenea, la baza pârtiei activităţile comerciale sunt în toi. Ca să se încălzească, “turiştii” pot să achiziţioneze băuturi calde, cum ar fi ceai, cafea, ţuică sau vin fiert. Oferta comercianţilor include şi băuturi răcoritoare, dar şi mâncare, printre care şi tradiţionalii mititei, care sunt la mare căutare în rândul românilor.

Atmosfera este animată şi de muzică, iar Dj-ul care alege playlist-ul nu uită să-i invite pe toţi cei prezenţi la dans, încurajându-i să lase grijile deoparte şi să se bucure de minunatele activităţi specifice iernii.

Prin urmare, până vineri, când este programată inaugurarea oficială a pârtiei de schi “Şoimul”, cei care sunt nerăbdători şi vor să ajungă la Gura Humorului pot încerca săniuţele, telescaunul şi băuturile oferite de comercianţi. Schiorii trebuie să mai aştepte deoarece această activitate nu este permisă încă pe pârtie. Până atunci pot doar să îşi pregătească echipamentul.


Intră acum și în grupul de