Captura impresionanta de tigari la Vicovu de Jos


Intră acum și în grupul de

În cadrul unei acţiuni de combatere a traficului cu ţigări de contrabandă, poliţiştii de frontieră suceveni au solicitat oprirea pentru control, pe raza localităţii Vicovu de Jos, a unui autovehicul Dacia Logan condus de către un tânăr de 28 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa.

Surpriza a venit în momentul în care la verificarea interioară a maşinii echipa de control a descoperit că aproape orice spaţiu liber al maşinii era încărcat cu ţigări de provenienţă ucraineană pentru care şoferul nu deţinea acte de provenienţă.
Imediat, autoturismul a fost escortat în curtea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră unde s-a trecut la inventarierea mărfii de contrabandă.

Constănţeanul căra cu el nu mai puţin de 12.618 pachete de ţigări de diferite mărci, valoarea totală a acestora depăşind suma de 510 milioane de lei vechi.

Conform agentului IJPF Suceava, Ovidiu Sasu, “întreaga cantitate de ţigări în valoare de 51.734 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar faţă de persoana în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă, acte ce vor fi înaintate Serviciului Teritorial Suceava al D.I.I.C.O.T., în vederea atribuirii numărului unic şi continuarea cercetărilor” .


Intră acum și în grupul de