Acasă Actualitate În județul Suceava 91 de localități au rată de infectare aferentă „scenariului...

În județul Suceava 91 de localități au rată de infectare aferentă „scenariului verde”, alte 18 „scenariului galben” și cinci „scenariului roșu”. Cea mai mare rată de infectare e în Rădăuți-4,06 cazuri la mia de locuitori


Intră acum și în grupul de

Potrivit statisticii județene, în județul Suceava un număr de 91 de localități au rată de infectare 0 sau până în 1,5 cazuri la mia de locuitori, aferntă „scenariului verde” alte 18 au rată de infectare cuprinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori, iar cinci localități, peste 3 cazuri la mia de locuitori.

Între localitățile cu rată de infectare peste 3 la mia de locuitori este municipiul Rădăuți, cu o rată de 4,06 la mia de locuitori.



Orașul Gura Humorului are o rată de infectare de 3,32 la mia de locuitori, în timp ce comuna Burla are o rată de infectare de 3,54 la mie, comuna Bălăceana de 3,38 la mie, iar Fundu Moldovei-3,02 la mia de locuitori.

Între localitățile din județ unde rata de infectare este sub 3 la mia de locuitori se numără municipiile Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

În județ continuă să evolueze două focare, unul la Unitatea de Asistență Medico – Sanitară Vicovu de Sus cu trei cazuri, iar al doilea la Centrul Social de Primire, Asistare și Îngrijire a Persoanelor Vârstnice – Vatra Dornei, cu 11 cazuri.

În județ rata de infectare a scăzut la 1,45 la mia de locuitori.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version