Primăria Suceava scoate la licitație contractul de 10 milioane de lei pentru reparații străzi, dar primarul Ion Lungu spune că micile reparații vor fi făcute în regie proprie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că a declanșat procedura de licitație pentru desemnarea firmei care se va ocupa de reparațiile de străzi din municipiu în anul 2021 în condițiile în care contractul actual expiră în luna februarie, dar a menționat că pentru lucrările de intervenție mici se achiziționează utilaje pentru ca acestea să fie făcute în regie proprie.

Lungu a spus că licitația pentru reparații străzi este de 10 milioane de lei, și că în buget va fi prevăzută o sumă consistentă pentru investiții în infrastructura stradală.

El a menționat însă că municipalitatea dorește să facă în regie proprie micile reparații la străzi.

„Ne dorim să facem micile reparații”, a spus Lungu care a adăugat că a contractat deja o freză de asfalt de capacitate mică care costă 49.000 de lei.

„Reparațiile mici să le facem cu forțe proprii. Avem și firma Transagent la care poate fi completat obiectul de activitate”, a spus Ion Lungu.

El mai declarat că a luat această decizie pentru ca atunci când sunt lucrări de reparații mici să se intervină în cel mai scurt timp și să nu fie nevoie să se aștepte până când firma va avea disponibilitatea de a realiza lucrarea.


Intră acum și în grupul de