Soferii suceveni nu ezita sa se urce bauti la volan


Intră acum și în grupul de

Zilnic poliţiştii suceveni găsesc în trafic şoferi ce nu ezită să se urce la volan, deşi se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 12.35, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi au oprit în trafic pe raza localităţii, pe strada Piaţa Unirii un autoturism condus de B. Vasile, de 37 ani, din comuna Volovăţ.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot miercuri, la ora 15.20, un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Suceava, în timp ce executa activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza municipiului Suceava, a observat pe strada Slătioara, un autoturism al cărui conducător auto nu a respectat semnificaţia indicatorului „Accesul interzis”, iar după ce l-au oprit, l-au identificat ca fiind S. Ioan, de 43 ani, din municipiul Suceava.

Şi acesta prezenta halenă alcoolică şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de