Noul sef al I.J.P.F. Suceava a fost investit in functie


Intră acum și în grupul de

În prezenţa preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a prefectului Sorin Arcadie Popescu şi a directorului Direcţiei Management Operaţional din cadrul IGPJ, comisar şef Ion Pop, joi, dimineaţă a fost investit în funcţia de şef al I.J.P.F. Suceava, comisarul şef Gheorghe Ieremie. Începând cu data de 1 februarie, comisarul şef de poliţie Ieremie Gheorghe a fost numit prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor în funcţia de şef al I.J.P.F. Suceava.

Comisarul şef Pop Ion, directorul Direcţiei Management Operaţional a dat citire Ordinului Ministrului Administraţiei şi Internelor şi a felicitat noua conducere a inspectoratului.

Pe data de 21 ianuarie, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române s-a desfăşurat concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al I.J.P.F. Suceava. În urma susţinerii probelor de concurs, a fost declarat admis cms. şef de poliţie Gheorghe Ieremie, care până în prezent a îndeplinit funcţia de şef Birou Supravegherea şi Controlul Trecerii Frontierei în cadrul inspectoratului.
Postul a rămas vacant la sfârşitul anului trecut după ce în urma unor intervenţii chirurgicale, fostul şef al IJPF Suceava, comisarul şef Gheorghe Robu, a invocat probleme de sănătate şi s-a pensionat.

Acesta va fi secondat de subcomisarul Constantin Mihai Prelipcean care este în prezent prim-adjunct al şefului IJPF Suceava şi de comisarul şef Cezar Ceorteanu ce ocupă postul de adjunct.

Comisarul şef Gheorghe Ieremie s-a născut la Suceava, are 38 de ani, este căsătorit, are un copil şi a absolvit Academia de Poliţie în anul 1996, după care a îndeplinit mai multe funcţii de execuţie şi comandă în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, respectiv şef PCTF Siret, şef Sector Siret, şef Birou Control şi Investigaţii şi şef Birou Supraveghere şi Control Trecerea Frontierei.
Comisarul şef Gheorghe Ieremie şi-a mai desfăşurat activitatea şi la Direcţia Generală Anticorupţie –Suceava.


Intră acum și în grupul de