Portofel gasit de jandarmi


Intră acum și în grupul de

O femeie din Bilca şi-a recuperat portofelul cu bani datorită jandarmilor. Potrivit IJJ Suceava, sâmbătă, 6 februarie 2010, în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de supraveghere şi intervenţie Vicovu de Sus, aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona pieţei agroalimentare din localitate, a găsit un portofel pe una din aleile spaţiului comercial.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, în vederea identificării proprietarului şi în prezenţa unor cetăţeni, jandarmii au deschis portofelul şi au observat că în acesta se aflau suma de 243 lei şi o carte de identitate.

În urma verificărilor întreprinse, jandarmii au luat legătura cu proprietara bunurilor, P. Marinela, de 39 de ani, din localitatea Bilca, şi i-au înmânat acesteia bunurile găsite.

„Persoana, care pierduse portofelul cu puţin timp în urmă, le-a mulţumit jandarmilor, fiind impresionată de cinstea şi promptitudinea de care aceştia au dat dovadă” spune căpitanul Cornaci.


Intră acum și în grupul de