Dorna se plange de pirateria din turismul balnear


Intră acum și în grupul de

Agenţii din turism din staţiunea sucveană Vatra Dornei i-au cerut sâmbătă seara, ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, introducerea de reguli foarte clare în clasificarea staţiunilor balneare, demersul celor din zona Dorelor fiind făcut pentru eliminarea „pirateriei” din turismul balnear, pe care aceştia o acuză în mod constant ca fiind prezentă pe piaţă.

Ministrul PDL Elena Udrea s-a întâlnit, sâmbătă seara, la Vatra Dornei, cu agenţi economici din turism şi cu primarii din Bazinul Dornelor şi a vizitat baza de tratatament balnear din staţiune care este dotată cu echipamente de ultimă generaţie.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, agenţii din turism din Vatra Dornei s-au plâns ministrului de pirateria din turismul balnear şi au cerut reguli clare în clasificarea staţiunilor balneare. Gheorghe Flutur a ţnut să declare la finele întâlnirii că aceştia au arătat că este nevoie de dotări specifice pentru acreditarea staţiunilor balneare şi că nu se pot face staţiuni balneare „cu o cadă şi un flacon de inhalant”.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a arătat că această situaţie ar putea fi clarificată în cadrul şedinţei Guvernului, care va avea loc în cursul acestei săptămâni.


Intră acum și în grupul de