Soferita internata in spital cu multiple fracturi


Intră acum și în grupul de

O şoferiţă se află în stare gravă la spital după ce s-a izbit într-un alt autoturism. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 12.05, pe DN 17, pe raza comunei Şcheia, C. Gabriela, de 33 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de Ş. Viorel, de 42 ani, din municipiul Suceava, care circula din sens opus.

Maşina femeii a fost proiectată într-un autoturism ce se afla parcat pe partea stânga a carosabilului în direcţia de mers Suceava – Gura Humorului.

Şoferiţa aflată în stare gravă a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „policontuzie prin accident rutier, T.C.C., plagă contuză frontală stânga şi temporală dreapta, fracturi costale 9 şi 10 dreapta, observaţii fractură vertebre 9,10,11 dorsale”, rămânând internată.

Conducătorul auto Ş. Viorel a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-au recoltat probe de sânge ambilor conducători auto în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de