Minora rapita de langa tatal sau


Intră acum și în grupul de

O adolescentă din Humor a fost răpita la sfârşitul săptămânii trecute în timp ce mergea pe stradă. Potrivit IPJ Suceava, numele fetei este COVACI ADINA ANGHELINA, are vârstă de 16 ani, cu domiciliul în Gura Humorului. Tatăl minorei declară că, în seara zilei de 05.02.2010, în timp ce se deplasa pe str. Ciprian Porumbescu din localitate, fiica sa a fost urcată cu forţa într-un autoturism de culoare albă, marcă străină, fără alte caracteristici şi dusă într-un loc necunoscut, de către doi tineri de etnie rromă, din care pe unul îl cunoaşte sub denumirea de „Paris a lui Broasca” şi este din municipiul Dorohoi.

Semnalmente: înălţime circa 1,60 cm., constituţie atletică, păr lung, castaniu-natural, drept, prins în coadă la spate, ochi albaştri, faţă ovală, ten măsliniu, pe piciorul drept având o cicatrice de circa 20 cm lungime, provenită de la o operaţie la femur.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză tip maletă de culoare mov, peste care avea o vestă culoare aurie, prevăzută cu blană în partea din faţă, cu blugi albaştrii cu alb în partea din faţă şi cizme din piele culoare maro, lungi până la genunchi şi purtate peste blugi.

Tot dispărut este dat şi un tânăr, în vârstă de 23 de ani din Plopeni -Salcea. Potrivit IPJ Suceava, numele acestuia este Plaiu Mirel. În data de 26.01.2010, în urma unor neînţelegeri cu părinţii, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoana dispărută a mai plecat de la domiciliu, de obicei după ce consuma băuturi alcoolice.

Semnalmente: înălţime 1,75 m, constituţie astenică, păr negru, ochi negri, faţă alungită, frunte înaltă.

La data dispariţiei, era îmbrăcat cu o geacă de culoare bleu-marin, şapcă din piele, pantaloni tip jeans de culoare deschisă, încălţat cu adidaşi de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la cei în cauză sunt rugate să sune la telefon 0230 / 203161, 0230 / 203165 şi 112 sau să ia legătura cu orice unitate de poliţie.


Intră acum și în grupul de