Purtatorul de cuvant al purtatorului de cuvant al organizatiei judetene Suceava a PSD (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava doboară primul record în materie de penibil politic.

Conferinţa de presă a organizaţiei judeţene Suceava a PSD din data de 8 februarie 2010 va rămâne în memoria presei sucevene şi a lumii politice din judeţul Suceava pentru anunţarea unei premiere absolute. Mânaţi de la spate de dorinţa de reformă internă, cei din PSD Suceava au decis la finele săptămânii trecute şi au anunţat chiar de luni dimineaţa că s-a hotărât ca grupul consilierilor PSD din Consiliul Judeţean Suceava, să aibă un purtător de cuvânt, în persoana mai tânărului membru Ioan Corjuc. Faptul acesta nu ar fi deosebit dacă între consilierii judeţeni ai PSD nu s-ar număra şi actualul purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a partidului, Ovidiu Milici, mult mai titrat în ale politicii decât Ioan Corjuc.

Cu alte cuvinte, consilierii judeţeni ai PSD Suceava au un lider de grup, în persoana dlui Gheorghe Iacob, care nu poate fi şi purtătorul de cuvânt al acestui grup pentru că, şi a explicat Ioan Corjuc, „are treabă luni dimineaţa când este programată conferinţa de presă a PSD!”, are un purtător de cuvânt, în persoana lui Ioan Corjuc şi, peste toţi tronează purtătorul de cuvânt al partidului, consilierul judeţean Ovidiu Milici.

Dilema subordonării în materie de purtători de cuvinte nu a putut fi dezlegată nici de Ioan Corjuc şi nici de Ovidiu Milici, însă postura penibilă în care aceştia au fost puşi de seniorii PSD este unică până acum în istoria locală a eşicherului politic, nemaiavând egal, ca „performanţă politică” la nici unul dintre partidele cu ştaif care au filială în judeţul Suceava.


Intră acum și în grupul de