Acasă Actualitate Coordonatorul centrului de vaccinare anti-COVID din SJU Suceava, dr. Marius Grămadă: Astăzi...

Coordonatorul centrului de vaccinare anti-COVID din SJU Suceava, dr. Marius Grămadă: Astăzi se deschide poarta speranței că va fi mai puțină suferință, că va fi mai puțină boală


Intră acum și în grupul de

Directorul medical al Spitalului Județean Suceava, dr. Marius Grămadă, coordonator al centrului de vaccinare anti-COVID din SJU Suceava a declarat, duminică, după ce primul cadru medical din județul Suceava s-a vaccinat că acesta este o zi importantă.

„Astăzi este Sf. Ștefan, primul martir creștin care înainte de a-și încredința viața a văzut cerurile deschizându-se. Tot astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu avem acest vaccin numit speranță, speranța că va fi mai puțină suferință, că va fi mai puțină boală, că vom putea redeschide ușile spitalelor pentru toți pacienții și că vom putea ridica barierele coborâte de această pandemie între oameni”, a spus dr. Grămadă.



El a spus că astăzi se deschide poarta speranței.

Incepe vaccinarea antiCOViD la Spitalul Județean Suceava

Incepe vaccinarea antiCOViD la Spitalul Județean Suceava! Oficialitățile sunt la datorie si dau declaratii de presă!!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 26 decembrie 2020

„Să aruncăm acele pietre, piatra fricii și să trecem pragul și să-l rugăm pe Sf. Ștefan să ne ocrotească în această campanie de vaccinare”, a spus dr. Grămadă.

El a mulțumit tuturor celor care au făcut posibil ca acum să fie la Suceava vaccinul anti-COVID.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version