Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID: Asistăm cu bucurie și speranță la acest moment deosebit în lupta cu acest virus perfid care ne-a schimbat viețile așa cum le știam cu toții


Intră acum și în grupul de

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, coordonatul campaniei județene de vaccinare anti-COVID a declarat, duminică, la debutul campaniei, că privește cu bucurie și speranță această acțiune de vaccinare.

„Asistăm cu bucurie și speranță la acest moment deosebit în lupta cu acest virus perfid care ne-a schimbat viețile așa cum le știam cu toții”, a spus prefectul.

El a menționat că debutul campaniei de vaccinare voluntară are o dublă semnificație, respectiv premisele eradicării pandemiei, iar pentru cadrele medicale din SJU Suceava are o semnificație aparte pentru că sunt în prima linie încă de la debutul pandemiei.

„Acest eveniment, în aprecierea mea, le este dedicat lor, acestor oameni deosebiți care, iată, au astăzi posibilitatea de a-și duce la îndeplinire nobila misiune, cea de salvare de vieți”, a spus Alexandru Moldovan.

Incepe vaccinarea antiCOViD la Spitalul Județean Suceava

Incepe vaccinarea antiCOViD la Spitalul Județean Suceava! Oficialitățile sunt la datorie si dau declaratii de presă!!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 26 decembrie 2020

El a mulțumit tuturor celor implicați în campania de vaccinare voluntară, inclusiv a celor care au elaborat acest vaccin, dar și celor implicați în lanțurile de aprovizionare și distribuție.

„Vreau să asigur toți cetățenii județului Suceava că nucleul de coordonare al campaniei de vaccinare voluntară va continua să informeze în mod corect și total despre beneficiile vaccinării, despre posibile efecte adverse astfel încât orice persoană să poată decide dacă să se vaccineze sau nu. Rog sucevenii să se informeze în mod corect astfel încât să decidă pentru ei, pentru familiile lor, pentru sănătatea celor dragi și a celor din jur”, a spus prefectul.

El a făcut un nou apel la prudență și respectarea măsurilor sanitare de prevenție.

„Sper ca începutul anului viitor să ne prindă într-un moment de revenire la normalitate”, a spus Alexandru Moldovan.


Intră acum și în grupul de