Autoturism plin cu tigari de contrabanda, indisponibilizat in curtea Politiei Radauti


Intră acum și în grupul de

Un siretean a rămas temporar fără maşină, dar şi fără ţigările de contrabandă, de peste 300 milioane de lei vechi. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 10.15, a fost oprit în trafic pentru control, pe DN 17A în localitatea Dorneşti, un autoturism condus de C. Gheorghe, de 24 ani, din oraşul Siret.

La control, în autoturism au fost depistate în locaşul dintre scaunele din faţă şi bancheta din spate şi în portbagaj, mai multe pungi de culoare neagră, în care se aflau ţigarete de provenienţa ucraineana de diferite mărci, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Autoturismul a fost condus la Poliţia Municipiului Rădăuţi în vederea inventarierii cantităţii de ţigarete, astfel s-a constatat că în autoturism era transportată cantitatea de 6.950 pachete ţigarete de diferite mărci de provenienţa ucraineană.

Conducătorului auto C. Gheorghe, i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „complicitate la contrabandă”.

Întreaga cantitate de ţigarete în valoare de aproximativ 34.750 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi.


Intră acum și în grupul de