Alte 395 de cadre medicale sucevene au fost vaccinate anti-COVID-19 fără să fie raportate reacții adverse. În județ au mai fost aduse 525 de doze de vaccin


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a declarat, joi, că în cursul zilei de miercuri au fost vaccinate, în cadrul fazei I de vaccinare anti-Covid-19 din județul Suceava, un număr de 395 de cadre medicale.

Cele mai multe persoane, 175, au fost vaccinate la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Alte 85 de persoane au fost vaccinate la Spitalul municipal Rădăuți, 80 la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, 25 la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, 20 la Spitalul Orășenesc Siret și 10 la Spitalul Municipal Vatra Dornei și nu au fost raportate reacții adverse.

La Spitalul Municipal Fălticeni nu s-a vaccinat, miercuri, nicio persoană.

Consilier Gabriela Băncilă a menționat că tot miercuri a mai fost adusa cantitatea de 525 doze de vaccin anti-COVID-19 în județ și a fost distribuită către centrele de vaccinare din județ.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava a mai declarat că pentru faza a II-a a campaniei de vaccinare, la nivelul județului au fost propuse 30 de centre de vaccinare în 16 localități la care se vor adăuga două caravane pentru persoanele aflate în centre rezidențiale și medico-sociale, nedeplasabile sau aflate în zone izolate.


Intră acum și în grupul de