Continuă loteria de la examenul auto din Suceava. Și astăzi 15 candidați nu au susținut proba și vor fi reprogramați din cauza lipsei de examinatori. Subprefectul Daniel Prorociuc spune că ar urma să fie delegați examinatori la Suceava pentru ca activitatea să revină la normal


Intră acum și în grupul de

Cu doar trei examinatori la proba practică a examenului pentru obținerea permisului auto la Suceava, programările pentru examen au devenit o loterie.

Chiar în condițiile în care s-au suspendat examenele pentru toate celelalte categorii în afară de categoria B, și joi au fost 15 candidați care fuseseră programați pentru susținerea probei, dar care nu au fost incluși în programul de examinare.

Subprefectul de Suceava Daniel Prorociuc a explicat că acești candidați vor fi reprogramați pentru săptămâna viitoare, cel mai probabil în week-end.

Loteria examinărilor auto de la Suceava continua – Live de la Fabrica de Sticla

🚔🚔Loteria examinărilor auto de la Suceava continua – Live de la Fabrica de Sticla!!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

În zilele de sâmbătă și duminică, 9-10 ianuarie, vor fi examinați candidații care fuseseră programați pentru data de luni, 4 ianuarie, când examenul s-a suspendat din lipsă de examinatori.

Suprefectul Daniel Prorociuc, prezent joi la debutul probei de traseu în zona de unde începe examinarea, a declarat că examinatorii vor face și în week-endul acesta și, probabil, cel viitor, eforturi pentru ca toți cei reprogramați să susțină examenul.

El a recomandat cursanților să țină legătura cu instructorii care vor fi informați în permanență despre reprogramări.

Daniel Prorociuc a declarat pentru News Bucovina că se așteaptă ca în perioada următoare să fie detașați la Suceava mai mulți examinatori astfel încât activitatea să revină la normal.

„Avem promisiuni de la Direcție că vor fi delegați în perioada următoare câțiva examinatori astfel încât activitatea să revină la normal și să fie examinate toate persoanele care și-au făcut programarea”, a spus subprefectul.


Intră acum și în grupul de