Au furat lemnul de pe marginea unui drum forestier


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii cercetează pentru furt trei tineri în maşină cărora s-a găsit lemn de foc sustras de pe marginea unui drum forestier. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 22.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Coşna au oprit pentru control pe DN 17, localitatea Podu Coşnei, comuna Coşna, o autoutilitară condusă de T. Petru, de 27 ani, care era însoţit de T. Toader, de 25 ani, ambii din comuna Panaci şi F. Ioan de 18 ani, din comuna Dorna Candreni.

În urma controlului autovehiculului, în interior a fost găsită cantitatea de 3 mc lemn răşinoase de foc, în valoare de aproximativ 250 lei, pentru care conducătorul auto nu avea documente de provenienţă şi însoţire a materialului lemnos.

Din verificările efectuate s-a stabilit că materialul lemnos transportat a fost sustras de pe drumul forestier Valea Bancului, în dauna unei societăţi comerciale din judeţul Bistriţa Năsăud, societate la care a şi fost predat în gestiune. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de