Acasă Actualitate Prefectura Suceava anunță prelungirea suspendării examinărilor la proba practică pentru permisul auto...

Prefectura Suceava anunță prelungirea suspendării examinărilor la proba practică pentru permisul auto pentru categoriile A, C, C+E și D. Luni vor fi examinați doar candidații pentru permis auto de categoria B


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că, în urma analizei făcute duminică la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava s-a hotărât prelungirea suspendării activității de examinare la proba practică a candidaților care erau programați în ziua de luni, 11 ianuarie 2021, pentru categoriile A, C, C+E și D (10 candidați), urmând ca aceștia să fie reprogramați la o dată ulterioară.

În ceea ce privește categoria B examinările se vor desfășura în condiții normale pentru toți cei 60 de candidați înscriși la examinare pentru data de 11 ianuarie 2021.



Prefectura Suceava arată că în acest weekend s-au recuperat și examinările care au fost suspendate în data de 4 ianuarie 2021, pentru toate categoriile, respectiv 60 pentru categoria B, precum și 10 pentru profesioniști, amintind că examinarea unui candidat pentru cat. B durează minim 25 de minute și minim 45 de minute pentru categoriile C, C+E și D.

„Instituția Prefectului Suceava a făcut toate demersurile pentru a identifica atât prin solicitări la nivelul Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, cât și la nivelul IPJ Suceava personal în vederea delegării la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în vederea asigurări continuității acestuia. Până în prezent au fost identificați doi agenți de poliție și doi ofițeri de la IPJ Suceava care și-au dat acordul pentru a fi delegați la SPCRPCÎV Suceava și a căror documente au fost înaintate la DRPCÎV în vedere încadrării, precum și 3 examinatori din cadrul Direcției Generale care vor activa în cursul săptămânii viitoare la Suceava. În ziua de luni, 11 ianuarie 2021, examinările se vor desfășura cu un număr de 4 examinatori”, arată sursa citată.

Mai mult, se precizează că în funcție de disponibilitatea examinatorilor, vor fi depuse toate eforturile ca toți candidații rămași neexaminați în zilele de 5-8 ianuarie 2021,  să fie reprogramați în zilele de sâmbătă și duminică, 16-17 ianuarie 2021.

„În acest context, candidații programați pentru aceste zile urmând să fie anunțați prin intermediul instructorilor, respectiv a școlilor de șoferi imediat ce vom avea certitudinea numărului de examinatori ce pot lucra în zilele de weekend”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version