Rădăuți, Gura Humorului și comunele Dornești, Sadova și Todirești în „zona roșie”. Alte 29 de localități din județ între care Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni și Vatra Dornei sunt în „zona galbenă”. Rata de infecție în județ se menține peste 1,5 cazuri la mia de locuitori


Intră acum și în grupul de

Municipiul Rădăuți, orașul Gura Humorului și comunele Dornești, Sadova și Todirești au, luni, rată de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori.

Potrivit datelor centralizate la nivel județean, 29 de localități au rată de infectare cuprinsă între 1,5 și 3 cazuri la mia de locuitori, între acestea fiind municipiile Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni și Vatra Dornei.

În județ rata de infectare era luni de 1,52 cazuri la mia de locuitori, respectiv 1.198 de cazuri în evoluție.

În municipiul Suceava rata de infectare a scăzut, luni, la 2,33 cazuri la mia de locuitori după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate 3 persoane infectate, iar 19 au fost declarate vindecate.

De la începutul declanșării epidemiei, în municipiul Suceava au fost confirmate 4.240 de infecții cu SARS-CoV-2, iar în prezent sunt active 299 de cazuri.

La Siret continuă să evolueze un focar de COVID-19 la Centrul de Asistență Socială Ingvar Kamprad cu 17 cazuri.


Intră acum și în grupul de