Prefectul de Suceava a anunțat că a fost numit un nou șef la Serviciul de Permise Auto și că în două săptămâni se va reveni la normalitate


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a anunțat, miercuri, că la Serviciul Comunitar de Înmatriculări și Permise Auto Suceava a fost numit un nou șef interimar pentru o perioadă de șase luni și că speră ca în termen de două săptămâni să se reintre în normalitate cu activiatea acestui serviciu.

Prefectul a spus că a emis ordinul de împuternicire în funcția de șef de serviciu a subcomisarului de poliție Alexandru Cătălin Duțuc până în data de 31 iulie.

El a spus că în prezent sunt șapte examinatori la Suceava și a mulțumit Direcției Generale pentru detașarea unor examinatori, fiind repartizați în județ doi examinatori de la București, unul din Iași și unul din Galați.

„Toate programările se desfășoară cu normalitate”, a declarat prefectul.

Prefectul judetului Suceava – conferinta de presa

LIVE – Prima conferință de presă din 2021 a prefectului Alexandru Moldovan!!!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 13 ianuarie 2021

Potrivit acestuia, din cadrul IPJ Suceava vor fi detașați ofițeri și doi agenți, care după toate procedurile vor putea să suplinească lipsa examinatorilor astfel încât activitatea acestui serviciu să se desfășoare fără probleme.

„Consider că este timpul ca acest serviciu comunitar să își revină la adevărata sa menire, să-și întoarcă fața către beneficiarul final, către cetățean și către societățile comerciale și să activeze într-un regim transparent și cu corectitudine”, a mai declarat Moldovan.

Prefectul a mai spus că acesta a fost mesajul pe care încearcă să-l transmită inclusiv prin numirea lui Duțuc care i-a lăsat impresia unui om hotărât, a unui ofițer de poliție corect.

„Ne dorim un serviciu public care să acționeze conform menirii sale inițiale”, a punctat Moldovan.

El a spus că înțelege supărările persoanelor care nu au putut fi testate și că în perioada următoare se fac reprogramări și are convingerea ca în două săptămâni să se intre în normalitate.

„Nu este ușor, peste noapte, să îndeplinim anumite cerințe”, a subliniat prefectul.

El a mai declarat că urmează să fie modificat și locul de unde începe testarea pentru proba practică.

„Sunt discuții avansate cu administrația locală și cu societăți comerciale să identificăm noi zone astfel încât această activitate să se desfășoare fără sincope”, a spus prefectul.

El a arătat că în perioada următoare aceste lucruri vor fi definitivate.


Intră acum și în grupul de