După personalul medical și de asistență socială a venit rândul polițiștilor să protesteze împotriva Guvernului: Polițistul nu este slugă!


Intră acum și în grupul de

Câteva zeci de membri ai sindicatelor polițiștilor, ai polițiștilor de frontieră din Suceava cărora li s-au alăturat și reprezentanți din cadrul Ligii pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari au protestat miercuri, în fața Palatului Administrativ al județului Suceava față de înghețarea salariilor stabilită de noul Guvern USRPLUS – PNL-UDMR

Protestatarii au venit  cu pancarde pe care erau mesaje prin care cer respectarea legii și acuză Guvernul de lașitate și ipocrizie.

Polițiștii protestează in fața Prefecturii Suceava

Protestele se țin lanț la Suceava – azi e randul polițiștilor !!!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 13 ianuarie 2021

„Polițistul nu este slugă! Guvernanților, jos labele de pe polițistul român!” , era înscris pe una dintre pancarte.

 Polițiștii au avut pregătit pentru acțiune și boxe portabile în care și-au strigat nemulțumirile, dar și vuvuzele cu care au acompaniat nemulțumirile.

Pensionarii militari au cerut și ei să li se respecte munca pe care au desfășurat-o în timpul activității după ce li s-au înghețat pensiile de serviciu.

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan a coborât la un moment dat între protestatari pentru a afla care este motivul acțiunilor, purtând un dialog scurt cu liderii sindicaliștilor, iar la finalul acțiunii a primit din partea acestora un memoriu pe care urmerază să îl înainteze Guvernului României.


Intră acum și în grupul de