Accident mortal la sanius


Intră acum și în grupul de

Un nou accident mortal înregistrat la săniuş, de la începutul acestei luni, a avut loc luni noapte, de această dată victima fiind un tânăr de 19 ani. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de luni spre marţi, la ora 0.50 , poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vadu Moldovei au fost sesizaţi prin „SNUAU 112” despre faptul că pe DC 9, pe raza localităţii Ciumuleşti a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipă operativă, care în urma cercetărilor efectuate a stabilit că la luni, ora 20.40, T. Constantin, de 19 de ani, din localitate, în timp ce era la săniuş pe DC 9 şi se deplasa din direcţia Nigoteşti către DN 2, într-o curbă la dreapta, în dreptul locuinţei lui R. Pavel, a intrat pe contra sens izbindu-se într-un atelaj hipo care circula din sens opus, condus de S. Mircea, de 46 ani, din sat Nigoteşti, comuna Vadu Moldovei.

Tânărul de pe sanie, accidentat grav a fost transportat cu un autovehicul de ocazie la Spitalul Municipal Fălticeni, de unde a fost preluat de o ambulanţă şi transferat la Spitalul Judeţean Suceava, însă din cauza multiplelor traumatisme a decedat.
După producerea accidentului, S. Mircea şi-a continuat deplasarea fără a anunţa despre producerea accidentului, a fost găsit la domiciliul la ora 02.52 când a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta este al doilea accident mortal înregistrat la săniuş. Sâmbătă, 6 februarie, după-amiază, în jurul orei 15.15, pe „Dealu Morii”, în comuna Şcheia, într-o zonă folosită de amatorii de săniuş, un tânăr cuplu împreună cu băieţelul lor, în vârstă de 4 ani au hotărât să se distreze. Tatăl băiatului, Cristian B., şi-a luat fiul în braţe, pe sanie, dar a pierdut controlul, panta fiind una periculoasă, de 45 grade, şi s-a izbit într-un tub de beton de la o fântână părăsită. Din lovitură, micuţul Emanuel B. a suferit o fractură de bază de craniu hemoragia fiindu-i fatală.


Intră acum și în grupul de