Primarul Ion Lungu a avut discuții cu ministrul Dezvoltării privind achiziția a 15 autobuze electrice, finanțarea Sălii Polivalente și execuția proiectelor europene


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că a avut dimineața  o întâlnire la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației  cu  ministrul Cseke Atilla-Zoltan cu care a discutat în principal despre semnarea contractului de achiziție publică pentru cele 15 autobuze contractate de minister, despre care News Bucovina a informat deja.

El a menționat că licitația a fost câștigată de firma Solaris Bus & Coach din Polonia pentru autobuze marca Urbino Electric 12 și că marți a expirat perioada de contestare și că se poate semna contractul.

Lungu a mai discutat cu ministrul probleme legate de finanțarea  Sălii Polivalente, de executarea proiectelor europene în curs de derulare la primărie aferente exercițiului financiar 2014-2020.

„Mulțumesc domnului ministru pentru disponibilitatea de care a dat dovadă pentru rezolvarea problemelor ridicate”, a spus Lungu.

El a mai declarat că a mai avut o întâlnire la Compania Națională de Investiții cu directorul general în ceea ce privește Sala Polivalentă din Suceava și demararea procedurilor pentru un nou stadion.


Intră acum și în grupul de