Acasă Actualitate Primarul Ion Lungu a avut discuții cu ministrul Dezvoltării privind achiziția a...

Primarul Ion Lungu a avut discuții cu ministrul Dezvoltării privind achiziția a 15 autobuze electrice, finanțarea Sălii Polivalente și execuția proiectelor europene


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că a avut dimineața  o întâlnire la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației  cu  ministrul Cseke Atilla-Zoltan cu care a discutat în principal despre semnarea contractului de achiziție publică pentru cele 15 autobuze contractate de minister, despre care News Bucovina a informat deja.

El a menționat că licitația a fost câștigată de firma Solaris Bus & Coach din Polonia pentru autobuze marca Urbino Electric 12 și că marți a expirat perioada de contestare și că se poate semna contractul.



Lungu a mai discutat cu ministrul probleme legate de finanțarea  Sălii Polivalente, de executarea proiectelor europene în curs de derulare la primărie aferente exercițiului financiar 2014-2020.

„Mulțumesc domnului ministru pentru disponibilitatea de care a dat dovadă pentru rezolvarea problemelor ridicate”, a spus Lungu.

El a mai declarat că a mai avut o întâlnire la Compania Națională de Investiții cu directorul general în ceea ce privește Sala Polivalentă din Suceava și demararea procedurilor pentru un nou stadion.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version