Mama si fiica, impuscate in cap la Siret


Intră acum și în grupul de

O femeie şi fiica sa în vârstă de şase ani au fost găsite miercuri seară împuşcate în cap în apartamentul lor din oraşul Siret, din judeţul Suceava. Trupurile celor două au fost descoperite de soţul femeii. Bărbatul se întorsese de la muncă şi le-a găsit pe cele două împuşcate de la o distanţă mică.

Conform declaraţiilor de la faţa locului, niciun vecin nu-şi poate explica cum cele două victime au fost împuşcate fără ca nimeni să audă focurile de armă. Până în momentul de faţă nu se cunoaşte cu exacticitate motivul pentru care s-a ajuns la execuţia în stil mafiot.

Imediat după aflarea incidentului, poliţiştii au organizat filtre în tot judeţul Suceava, dar şi la frontiera cu Ucraina.

Presupunerile conduc la existenţa unei datorii mari înregistrate la cămătari sau intenţia de furt, avându-se în vedere faptul că bărbatul este administratorul unor case de schimb valutar de pe raza oraşului.

Miercuri noapte, conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea în regim de urgenţă a trei specialişti criminalişti, şeful Biroului Cercetare la Faţa Locului din Institutul de Criminalistică, un biolog specializat în genetică şi un criminalist specializat în balistică, precum şi a unui autolaborator de genetică pentru a acorda sprijin în efectuarea cercetării locului faptei.

De asemenea, la faţa locului urmează să ajungă în scurt timp directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale împreună cu un ofiţer specialist în investigarea cazurilor de omor.

Coordonarea unitară a activităţilor investigative, va fi efectuată la faţa locului de către adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Dumitru Pârvu şi procurorul-şef Marius Iacob, şeful Secţiei de Urmărire Penală din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Intră acum și în grupul de