Sucevenii care urmează să se vaccineze împotriva COVID-19 sunt rugați să vină la centrul de vaccinare cu chestionarul de triaj vaccinare și acordul pacientului gata completate


Intră acum și în grupul de

Sucevenii care sunt programați să se vaccineze împotriva COVID-19 sunt rugați să vină la centrele de vaccinare unde au fost repartizați cu formularele care se completează acolo gata completate pentru a se elimina aglomerația în zona de triaj.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a spus că pentru a veni în sprijinul centrelor de vaccinare din județ și pentru a se evita aglomerația în zona de triaj, DSP Suceava a publicat pe pagina sa de web cele două chestionare care trebuie completate de persoanele care urmează să fie vaccinate.

Astfel, pe pagina DSP Suceava sunt postate și se pot descărca și apoi lista chestionarul de triaj vaccinare și acordul pacientului informat.

„Dacă v-ați programat pentru vaccinarea anti SARS-CoV-2, vă recomandăm să descărcați aceste formulare de pe site-ul dsp https://www.dspsv.ro și să vă prezentați cu ele gata completate la centrul de vaccinare”, se arată în mesajul DSP Suceava.


Intră acum și în grupul de