A vrut sa inlocuiasca un telefon mobil cu o bucata de sapun


Intră acum și în grupul de

După ce a făcut un troc de telefoane mobile, un tânăr s-a simţit dezavantajat şi a anunţat că i s-a furat mobilul. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 12.00, Poliţia Vatra Dornei a fost sesizată de Ş. Constantin, de 19 ani, din comuna Crucea, cu privire la faptul că în jurul orei 11.00 persoane necunoscute i-au sustras din buzunar un telefon mobil.

Poliţiştii au demarat cercetările astfel au stabilit că reclamantul, în jurul orelor 11.00 se afla pe str. Luceafărului, unde a fost acostat de către o persoană care i-a propus un schimb de telefoane mobile, schimb cu care tânărul a fost de acord. Astfel i-a dat persoanei necunoscute două telefoane mobile precum şi suma de 50 lei.

În schimbul celor două telefoane mobile şi a sumei de bani, persoana necunoscuta i-a înmânat un alt telefon, pe care l-a introdus într-o husă. După plecarea persoanei, reclamantul a scos din husă telefonul mobil şi din cauza faptului că telefonul mobil nu avea touch screen, acesta a considerat că schimbul făcut nu-l avantajează, fapt pentru care a apelat la 112, motivând că i-a fost furat telefonul mobil din buzunar.

La scut timp, poliţiştii l-au identificat B. Costel, de 25 ani, din comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, care a recunoscut că a făcut schimb de telefoane mobile cu reclamantul. Mai mult acesta a afirmat că a avut intenţia de a comite o înşelăciune, prin introducerea în husa a unei bucăţi de săpun în loc de telefon, însă a renunţat deoarece a observat în apropiere o patrulă de poliţie.
Poliţiştii dorneni au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.


Intră acum și în grupul de