Humorean depistat de politisti cu portbagajul plin de alcool


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Humor ce avea portbagajul pline de sticle cu alcool dar şi cu ţigări a fost depistat de poliţişti în trafic. Potrivit IPJ Suceava miercuri, la ora 19,45, lucrătorii Posturilor de Poliţie Stulpicani şi Ostra, au oprit pentru control pe DJ 177 A pe raza comunei Stulpicani autoturismul condus de S. Traian de 39 ani, din Gura Humorului.
La controlul efectuat asupra autoturismului au fost găsite în portbagaj 200 pachete de ţigări de provenienţă ucrainiană şi 192 litri de băutură alcoolică fără etichetă, în pet-uri de 2 litri şi 1 litru, bunuri pentru care acesta nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Humoreanul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1500 lei, iar bunurile în valoare totală de aproximativ 2920 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot miercuri, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Ciocăneşti, în timp ce se aflau în serviciu de patrulare şi control trafic pe DN 18, au oprit un autoturism condus de A. Ion, de 31 ani, din Sibiu, care conducea autoturismul respectiv, iar la controlul efectuat au fost descoperite 840 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de