12 localități sucevene sunt în „zona roșie”, iar 31 în „zona galbenă”. Rata de infectare în municipiul Suceava se menține aproape de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori. Rădăuți, Burla și Volovăț au peste 4 cazuri la mia de locuitori


Intră acum și în grupul de

Un număr de 12 localități sucevene, între care municipiul Rădăuți sunt în „zona roșie” având o rată de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori.

Alte 31 de localități, între care municipiile Suceava, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei sunt în zona galbenă, cu rată de infectare cuprinsă între 1,5 și 3 cazuri la mia de locuitori.

De menționat este că municipiul Suceava se menține în zona galbenă, dar foarte aproape de zona roșie, având o rată de infectare de 2,91 cazuri la mia de locuitori cu tot cu focarul de șapte cazuri declarat la Complexul de recuperare neuropsihomotorie Blijdorp „O nouă viață” și de 2,86 la mia de locuitori fără să fie luate în calcul cazurile din focar.

În continuare municipiul Rădăuți are o rată de infectare mare, de 4,17 cazuri. Tot peste 4 cazuri la mia de locuitori au comunele Burla și Volovăț.


Intră acum și în grupul de