Două medalii de aur și două de argint pentru atleții dorneni la a doua etapă a Campionatului Național Indoor de la București


Intră acum și în grupul de

Sportivii dorneni au obținut, în zilele de vineri și sâmbătă, la etapa a doua a Campionatului Național de Atletism Indoor care s-a desfășurat la București.

Printre cluburile care s-au remarcat la a cea de-a doua reuniune atletică a anului se numără și CSM Dorna Vatra-Dornei ai cărei sportivi au urcat pe podium.

Astfel, Claudia Ionela Costiuc a început bine anul 2021 și a obținut medalia de aur la 800 de metri și medalia de argint la 1.500 de metri la categoria Junioare 2, în timp ce Robert-Petru Kore a fost medaliat cu aur la 800 de metri, iar George David Covăsneanu a obținut medalia de argint la 800 de metri, ultimii doi participând la categoria Juniori 2.

„Sportivii noștri au avut o evoluție bună, obținând rezultate bune”, a declarat antrenorul prof Cristian Prâsneac.

El a menționat că sportivii au evoluat bine la primul concurs indoor în anul acesta și crede că vor avea o evoluție bună și la Campionatele Naționale care vor avea loc în lunile februarie și martie.

Prâsneac a spus că următoarea competiție unde vor participa sportivii dorneni este Meeting Indor Budapest din 6-7 februarie 2021.

El a mulțumit Primăriei Vatra-Dornei, primarului Ilie Boncheș și Consiliului Local pentru sprijinul acordat atletismului dornean atât prin condițiile pe care le oferă cât și financiar.


Intră acum și în grupul de