Doua masini de transportat marfa au luat foc in curtea unei firme din Suceava


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit duminică, cu mult înainte de ivirea zorilor cu o autospecială şi un echipaj SMURD pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la două autoutilitare, ce se aflau în curtea unei societăţi comerciale din municipiul Suceava, str. Cernăuţi. Potrivit ISU ”Bucovina ” Suceava, incendiul a fost anunțat la ora 02:32, iar la sosirea echipajelor ardeau parţial cele două autoutilitare, marca IVECO, care erau parcate una lângă cealaltă, fără să existe pericol de propagare la vecinătăţi.

Potrivit căpitanului Emilian Țehaniuc, din cadrul ISU Suceava, incendiul a izbucnit de la un scurt circuit la una din transportatoarele de marfă și s-a extins la cea aflată în imediata apropiere.
Focul a fost lichidat la ora 03.30, în limitele găsite. Au fost distruse componentele combustibile ale unei autoutilitare, iar la cea de a doua, au ars ornamentele şi carosajul, pe partea stângă.

Pompierii au lichidat incendiul la timp, salvând una din maşini, în valoare de aproximativ 100.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 70.000 lei.


Intră acum și în grupul de