Talharit de pensie in fata casei


Intră acum și în grupul de

Un fălticenean a fost tâlhărit chiar înainte de a intra în curtea casei. Potrivit IPJ Suceava, P. Diana, din municipiul Fălticeni a sesizat că tatăl său P. Gheorghe, de 50 ani, din aceeaşi localitate a fost lovit de trei persoane necunoscute în momentul în care a intrat în curtea locuinţei, după care i-a fost sustrasă suma de 350 lei.

Din cercetările efectuate de echipa operativă s-a stabilit că în ziua respectivă, bărbatul a încasat pensia în sumă de 463 lei, după care a mers într-un bar de pe raza localităţii, unde a consumat băuturi alcoolice până în jurul orelor 20.30, când a plecat spre locuinţă.

În momentul în care a intrat în curte a fost strigat de un tânăr care i-a cerut un foc să-şi aprindă o ţigară, iar când a vrut să-i dea bricheta, tânărul respectiv l-a lovit cu pumnul în zona frunţii, după care i-a luat dintr-un buzunar al gecii suma de 360 lei şi a fugit.

Poliţiştii i-au identifica ca fiind suspecţi de comiterea tâlhăriei pe minorii P. D., C. G., ambii de 17 ani şi H. Lucian, de 18 ani, toţi din localitate. După finalizarea cercetărilor, dosarul va fi soluţionat prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.


Intră acum și în grupul de