Acasă Actualitate IPS Calinic anunță că noua biserică din Brodina de Sus se va...

IPS Calinic anunță că noua biserică din Brodina de Sus se va construi pe vechiul amplasament al celei care a fost mistuită în incendiu


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a efectuat, marți după amiaza, o vizită în Brodina de Sus pentru a discuta la fața locului despre amplasamentul bisericii care se va construi în locul celei care a fost mistuită de un incendiu.

În urma acestei vizite, IPS Calinic a completat răspunsul oferit unei enoriașe care solicita ca noua biserică să fie construită pe vechiul amplasament întrucât acolo a fost permanent lăcașul de cult al comunității din sat.



„În localitatea Brodina de Sus, întrucât nu s-a găsit un alt loc mai potrivit, biserica se va construi pe vechiul amplasament. Pe această cale, mulţumesc părintelui Constantin Bobu, care s-a oferit să dea cărămida pentru noua biserică, domnului inginer Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care va contribui la lucrările de construire a edificiului eclezial, precum şi tuturor celor care doresc să se înveşnicească, implicându-se în construirea unei biserici. Cu Dumnezeu înainte!”, a transmis IPS Calinic.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version