Gheorghe Flutur, de acord cu consilierul județean PSD Dorel Guliciuc privind modul în care se lucrează la modernizarea traseului Suceava-Iași și anunță discuții foarte serioase cu constructorul


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat vineri, la finalul ședinței plenului Consiliului Județean că nu este mulțumit de ritmul și modul în care se derulează lucrările la modernizarea drumului județean de pe axa Suceava-Iași.

Astfel, consilierul județean PSD Dorel Guliciuc, a cerut ca Direcția de Drumuri și Poduri Suceava să prezinte o situație privind modul în care se derulează lucrările de modernizare la DJ 208 A, dar și pe celelalte tronsoane ale traseului modernizat cu fonduri europene.

El a spus că pe lângă faptul că este un utilizator al drumui primește și foarte multe întrebări în calitatea sa de consilier județean privind aceste lucrări.

Guliciuc vrea să afle care este calitatea lucrărilor executate și a arătat că părțile drumului au fost „tratate diferit” în sensul că pe o parte s-au făcut lucrări de stabilizare a drumului, dar nu și pe cealaltă parte.

„Motivat se siguranța rutieră și de dorința ca lucrările să fi fost făcute în regulă, aș vrea ca direcția de specialitate să se pronunțe în acest sens și să precizeze dacă lucrările sunt în termen”, a spus Guliciuc.

Președintele Gheorghe Flutur a arătat că a avut o discuție cu directorul ADR NE Vasile Asandei care va veni la o întâlnire cu constructorul, cu consultantul, cu primarii localităților de pe traseu care ar urma să se organizeze foarte repede și îl invită și pe Guliciuc să participe la discuții pentru a vedea la fața locului situația.

„Vom discuta. Am avut săptămânal astfel de întâlniri. Uneori sunt discuții contradictorii aprinse între constructor și consultant pe diverse soluții, dar veți primi răspuns acolo”, a spus Flutur.

El a subliniat că are săptămânal discuții privind acest proiect.

„Nici eu nu sunt mulțumit de ritmul lucrărilor pe aceste șantiere. Invocă și ei fel de fel de situații. Noi presăm la rândul nostru pe ei”, a spus Flutur.

El a subliniat că la prima ședință tehnică vor fi clarificate aceste lucruri.

„Eu mă situez de aceeași parte cu dumneavoastră ca să clarificăm aceste lucruri”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de