Acasă Actualitate Peste 1000 de persoane din judeţul Suceava s-au vaccinat vineri împotriva SARS-CoV-2,...

Peste 1000 de persoane din judeţul Suceava s-au vaccinat vineri împotriva SARS-CoV-2, cele mai multe în centrul de vaccinare organizat la Spitalul Judeţean Suceava


Intră acum și în grupul de

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul Dinu Florin Sădean, a informat, sâmbătă, într-un comunicat de presă, că în cursul zilei de vineri s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2.

El a spus că cele mai multe persoane, 478, s-au vaccinat la centrul de vaccinare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, 138 de persoane la centrul de vaccinare de la Spitalul municipal Fălticeni, 114 la centrul de vaccinare de la Spitalul municipal Rădăuţi, câte 102 persoane la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc şi Spitalul orăşenesc Gura Humorului, 93 de persoane la centrul de vaccinare de la Spitalul orăşenesc Siret şi 24 de persoane la centrul de vaccinare de la Spitalul municipal Vatra Dornei.



Sădean a spus că până în prezent, în total, în  judeţul Suceava s-au vaccinat împotriva SARS-CoV- 2 cu prima doză 16.343 persoane, iar cu a II-a doză 1.770 persoane.

El a precizat că pentru data de 30 ianuarie în judeţul Suceava s-au înscris 769 persoane cu vârsta peste 65 ani, persoane cu boli cronice, indiferent de vârstă,în vederea vaccinării împotriva SARS-CoV-2.

“Pentru următoarele 7 de zile, în judeţul Suceava s-au  programat pentru vaccinare împotriva SARS-CoV-2 3.308  persoane, iar sloturile disponibile pentru programarea la vaccinare existând în toate centrele de vaccinare din judeţ”, a menţionat directorul executiv al DSP Suceava.

Medicul Dinu Florin Sădean a reamintit că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii, cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

(LB)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version