Întâlnire de familie la Crucea terminată cu șase persoane la spital după ce mama-soacră a oferit la masă sarmale cu ciuperci culese în toamna anului trecut


Intră acum și în grupul de

Șase persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Vatra Dornei cu stări de rău după ce ar fi mâncat sarmale cu ciuperci care fuseseră culese în toamna anului trecut.

Astfel, vineri seara Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de un tânăr de 31 de ani cin Timișoara că atât el cât și familia sa au stări de rău după ce au mâncat sarmale, iar doi membri ai familiei sunt în stare de inconștiență.

Tânărul a ajuns vineri seara, cu soția și cei doi copii de 2 ani și jumătate și 8 luni, dar și cu mama lui la Crucea în vizită la locuința mamei soacre.

După ce au ajuns, s-au așezat la masă, unde au mâncat sarmale ce aveau în compoziție ciuperci și care au fost gătite de mama soacră.

După circa două ore celor șase li s-a făcut rău, aveau greață și vărsături, fapt pentru care s-a apelat la  112 pentru a solicita intervenția ambulanței.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au acordat primele îngrijiri medicale, după care au preluat cei șase pacienți și i-au transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru investigații suplimentare.

Mama soacră a spus că ciupercile au fost culese din pădure în vara anului 2020 de către familia sa.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru  „vătămarea corporală din culpă” și a fost ridicat recipientul ce conține restul de sarmale neconsumate pentru continuarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de