Amenzi și persoane evacuate dintr-un restaurant sucevean din apropierea IPJ Suceava care era deschis la 1 noaptea. Inclusiv reclamantul a fost amendat pentru că nu avea declarație prin care să-și justifice prezența


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a fost sesizată sâmbătă la ora 1.04 de un sucevean că un restaurant din apropierea IPJ Suceava este deschis și nu sunt respectate măsurile de prevenire COVID 19.

În urma verificărilor s-a constatat că în interiorul localului erau prezente aproximativ zece persoane care consumau băuturi alcoolice și mâncare la mese, acest lucru fiind observat de pe terasă, prin geamul care îl desparte de aceasta, deoarece ușa de acces în local era închisă pe interior și nu s-a permis accesul polițiștilor.

În interior erau prezenți și angajați îmbrăcați în uniforma localului.

Mai mult, pe terasa localului au fost identificate două persoane care au declarat că au fost în interiorul restaurantului.

Totodată, polițiștii au luat legătura cu cel care a sesizat situația care a afirmat că și el a fost în local și a făcut consumație, după care a ieșit și a sunat la 112 sesizând că este deschis.

El a fost sancționat cu 500 de lei aceași amendă fiind primită și de alte două persoane identificate pe terasa localului.

Toate persoanele au fost evacuate din restaurant.


Intră acum și în grupul de