Drumurile naționale din județul Suceava sunt la negru, iar cele județene sunt acoperite cu zăpadă frământată în zonele Suceava, Rădăuți și Fălticeni. Au fost împrăștiate peste 650 tone de material antiderapant


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a informat că, marți, pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) și SDN Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată fără probleme deosebite, carosabilul fiind negru și umed.

În același timp, pe căile de circulație rutiere aflate în administrarea și exploatarea Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava se circulă în condiții de iarnă, carosabilul fiind parțial acoperit cu zăpadă frământată în zonele Suceava, Rădăuți și Fălticeni.

Sursa citată menționează că, pentru prevenirea și combaterea poleiului pe drumurile județene s-a intervenit cu 30 utilaje și s-au împrăștiat 209 tone de material antiderapant. În timp ce pe drumurile naționale s-a intervenit cu un număr de 58 de mașini și utilaje, cu un consum de 458 tone sare și 153 tone amestec nisip.


Intră acum și în grupul de