Tineri borseni, hoti de ATV-uri


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au reuşit să pună mâna pe mai mulţi tineri borşeni ce se îndeletniceau cu furtişagurile. Potrivit IPJ Suceava, în urma activităţii specifice desfăşurate de poliţişti au fost identificaţi suspecţii de comiterea furtului a două A.T.V.-uri comis în noaptea de 16/17.01.2010 de la T. Adrian. Suspecţii sunt D. Gheorghe, de 19 ani, T. Raul, de 21 ani şi R. Petrişor, de 18 ani, toţi din oraşul Borşa, judeţul Maramureş.

În urma probatoriului administrat în cauză şi valorificarea datelor obţinute s-a reuşit identificarea şi recuperarea celor două ATV-uri de pe raza comunei Telciu, judeţul Bistriţa Năsăud.

Vânzarea ATV-urilor a fost intermediată de B. George, de 42 ani, din localitatea unde au fost găsite.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, la 23.02.2010 poliţiştii care s-au deplasat pe raza oraşului Borşa, judeţul Maramureş au reuşit identificarea suspecţilor de comiterea furtului comis în noaptea de 21/22.01.2010 de la o societate comerciale din Cârlibaba, ca fiind D. C., de 17 ani şi M. Nicolaie, de 21 ani, ambii din Borşa.

Cu această ocazie, a fost identificat şi recuperat un ATV sustras la data menţionată, acesta fiind transportat la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, urmând a fi predat către partea vătămată.

În prezent, D. Gheorghe şi T. Raul se afla în arestul I.P.J. Cluj, pentru fapte similare.


Intră acum și în grupul de