Ucrainean prins la granita cu un camion cu haine contrafacute


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii au reţinut la graniţă îmbrăcăminte contrafăcută de aproape 20.000 lei. Potrivit IJPF Suceava, duminică dimineaţă, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a ieşi din ţară conducând un autocamion marca „DAF”, cetăţeanul ucrainean S. Georii, în vârstă de 26 de ani, care transporta produse textile. În urma verificării amănunţite asupra mărfii din autocamion, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit că ucraineanul transporta produse textile susceptibile a fi contrafăcute pantaloni şi bluze sport marca „Adidas” şi pantaloni jeans de diferite mărci.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unor produse purtând o marcă înregistrată şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Bunurile în valoare de 19.700 lei, au fost ridicate de către vameşi în vederea expertizării, iar actele premergătoare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în vederea dispunerii măsurilor legale.


Intră acum și în grupul de