Perchezitii domiciliare urmate de arestarea preventiva a doi minori (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Doi minori din judeţul Tulcea au ajuns în arestul IPJ Suceava, după ce în urma unor percheziţii domiciliare s-au găsit mai multe obiecte furate. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector Gabriel Panţiru, luni, în baza Autorizaţiei de Percheziţie emisă Judecătoriei Rădăuţi, poliţiştii din Rădăuţi au efectuat o percheziţie domiciliară la domiciliul Anei J., din comuna Burla.

În imobil au fost identificate două telefoane mobile ale căror caracteristici erau identice cu o parte din bunurile sustrase în luna ianuarie 2010 dintr-o societate comercială din Rădăuţi. Trecând la extinderea verificărilor, la domiciliul Lidiei I., din municipiul Rădăuţi, sora lui J. Ana, a fost identificat şi un laptop ce a fost sustras din aceeaşi societate, bunurile fiind ridicate şi predate parţii vătămate, iar la un alt imobil nelocuit de pe raza municipiului au fost găsite şi părţi de identificare ale bunurilor sustrase de la altă societate comercială din Rădăuţi, comis în noaptea de 14/15.02.2010.

Din cercetări s-a stabilit că suspecţi de comiterea furturilor sunt minorii M. R., de 17 ani şi M. E., de 16 ani, din comuna Atmagea, judeţul Tulcea, rude ale Anei J.
Suspecţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

La solicitarea Parchetului, Judecătoria Rădăuţi a dispus măsura arestării preventive pentru o perioada de 15 zile faţă de cei doi minori iar în baza mandatelor, minorii au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de