Au furat mai multe obiecte din curtile a doi consateni si le-au vandut la fier vechi


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi din Pătrăuţi sunt cercetaţi penal pentru furt şi violare de domiciliu, după ce au intrat în curţile a doi consăteni şi au furat mai multe obiecte din fier. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 10.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pătrăuţi au fost sesizaţi verbal de P. Ioan, de 51 ani şi I. Gheorghe, de 64 ani, ambii din localitate, despre faptul că persoane necunoscute, în perioada 27 februarie- 2 martie le-au sustras mai multe obiecte confecţionate din fier din gospodărie.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt M. Ilie, de 37 ani şi M. Ionuţ, de 18 ani, localnici, care în noaptea de 27/28 februarie au sustras fierul vechi, după care l-au comercializat în dimineaţa zilei de 28 februarie la un centru de achiziţii deşeuri feroase din Suceava.

Prin comiterea celor două infracţiuni de furt a fost produs un prejudiciu de 700 lei, care a fost recuperat în totalitate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal faţă de cei doi, pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat” şi „violare de domiciliu”.


Intră acum și în grupul de