Tigari de contrabanda, ascunse in podeaua masinii si pe corpul unui ucrainean


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat în autoturismul unui ucrainean, 1330 pachete de ţigări în valoare de 5.600 lei ce erau ascunse într-un locaş special amenajat în podeaua autoturismului şi pe corpul acestuia. Potrivit IJPF Suceava, miercuri, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca „Opel”, cetăţeanul ucrainean K. Ihor, în vârstă de 26 de ani.

În urma verificării amănunţite efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, asupra acestuia, a bagajelor şi mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat în podeaua autoturismului şi pe corpul persoanei, cantitatea de 1330 pachete de ţigări marca „More” de provenienţă ucraineană.

Bunurile, în valoare de 5.600 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei.

Totodată autoturismul marca „Opel” în valoare de 23.436 lei a fost reţinut de către organele vamale în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de