De saptamana viitoare, CNADNR intra la plombat „craterele” de pe drumurile nationale din judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În urma demersurilor scrise şi a discuţiilor purtate cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat joi că a primit asigurări că lucrările de reparaţii pe şapte drumuri naţionale din judeţ vor demara săptămâna viitoare.

Potrivit şefului deliberativului judeţean, după această iarnă, pe drumurile naţionale din judeţ au apărut numeroase gropi în carosabil. El a arătat că trebuie efectuate intervenţii pe DN2 pe traseul Drăguşeni-Siret, DN 2 E Spătăreşti-Marginea-Vicovu de Sus, DN 2 K Milişăuţi-Solca, DN2 H Sadova-Rădăuţi-Ratoş, DN 18 limita cu judeţul Maramureş-Cârlibaba-Iacobeni şi DN 29 Suceava-Salcea-limita cu judeţul Botoşani. „Este vorba în primul rând de efectuarea de plombări pentru că în unele zone au apărut cratere în carosabil”, a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că a cerut firmei care lucrează la modernizarea drumului naţional DN 17 să continue lucrările pe tronsonul Gura-Humorului-Câmpulung Moldovenesc, atât în ceea ce priveşte finalizarea căii de rulare cât şi trecerile la nivel cu calea ferată.


Intră acum și în grupul de