Super petreceri la clubul sucevean Babylon!


Intră acum și în grupul de

Weekend-ul acesta, la clubul Babylon din Suceava au loc cele mai incendiare petreceri! Joi seară, petrecăreţii se pot distra la “Student Spring Party”, un program special dedicat studenţilor. Cei mai neconvenţionali dintre ei vor fi recompensaţi cu premii din partea casei, iar ceilalţi beneficiază de o super ofertă la shot-uri. Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S şi va fi întreţinută de DJ Cioco, rezident în clubul sucevean.

Vineri, la Babylon are loc “Red & White Party”, o petrecere cu un special mix cu DJ Cioco, în cadrul careia toţi sucevenii care vor purta culorile alb şi roşu vor beneficia de premii şi băuturi din partea casei. Tot în această seară, organizatorii pun la bătaie o serie de oferte tentante la whisky.

Sâmbătă, duminică şi luni seară, clubul sucevean organizează “Woman Special Days”, prilej cu care toate doamnele şi domnişoarele din Suceava şi nu numai vor avea parte de o petrecere ca în poveşti. Vor avea loc trei zile de distracţie şi spectacol, cu show-uri erotice pentru femei, susţinute de câţiva dintre cei mai în vogă stripperi din ţară. Femeile vor avea parte şi de un program muzical special, alături de DJ Cioco şi MC Dany. Sărbătoritele vor fi rasfăţate cu premii surpriză oferite de organizatori.


Intră acum și în grupul de